Vraagbundeling Renkum/Heelsum bijna van start

We stonden begin deze maand met een artikel in De Gelderlander en de Rijn en Veluwe. Sindsdien zijn we door diverse mensen benaderd met vragen over Renkum op Glasvezel en de twee vraagbundelingen. Naar aanleiding van het krantenbericht nam ook Delta Fiber Netwerk contact met ons op.

Startsein in week 48

Sinds dat contact weten we meer over de vraagbundeling van Renkum en Heelsum. Deze zal in week 48 starten; dat is de week van 23-29 november. In die week opent een pop-up store op Dorpsstraat 84 in Renkum en krijgen alle adressen die in aanmerking komen een brief van Delta Fiber Netwerk met informatie over de vraagbundeling en het overstappen naar een provider op hun glasvezelnetwerk.

30% deelname vereist

De vraagbundeling duurt 12 weken, dus half februari 2021 hopen we dat het dekkingspercentage van 30% (+/- 1.700 woningen) is behaald. Alleen als er voldoende mensen overstappen wordt er glasvezel aangelegd. Waarschijnlijk vanaf de zomer. En let op: Delta Fiber Netwerk legt glasvezel aan tot in huis als je ook daadwerkelijk op glasvezel bent overgestapt tijdens de vraagbundeling.

Wil je glasvezel-ambassadeur worden?

Om de vraagbundeling bij zoveel mogelijk Renkumers en Heelsumers bekend te krijgen, is Delta Fiber Netwerk nog op zoek naar ambassadeurs. Als ambassadeur van glasvezel help je mee de vraagbundeling te laten slagen, door mensen in je directe omgeving te informeren en hun vragen. Heb je interesse? Laat dit aan ons weten, want dan geven we je meer informatie. We voegen je daarna eventueel graag toe aan de speciale Ambassadeurs WhatsApp-groep!

Renkum op Glasvezel

Wij hopen je in de komende weken zo goed mogelijk te informeren. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.