Voorbereiding aanleg Renkum/Heelsum is gestart

RENKUM/HEELSUM – Zoals bekend heeft Delta Fiber Netwerk laten weten dat er voldoende animo in Renkum en Heelsum om glasvezel aan te gaan leggen. Aannemer BAM Infra Telecom is inmiddels gestart met de voorbereiding van de aanleg in Renkum en Heelsum.

Laatste voorbereidingen

De aannemer is momenteel bezig met het aanvragen van de laatste vergunningen, het bestellen van materialen en de tracé bepaling. Allemaal noodzakelijk om met de daadwerkelijke aanleg te kunnen beginnen. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Stappenplan huisaansluitingen

Heel kort wat je in de komende maanden kunt verwachten:

  • Er komt een aanlegplanning die aan iedereen in Renkum en Heelsum gecommuniceerd gaat worden
  • Heb je glasvezel aangevraagd? Zo ja, dan zal er contact opgenomen worden voor een schouw bij jou thuis
  • Je ontvangt een bericht wanneer jouw huisaansluiting gerealiseerd gaat worden en je hiervoor thuis moet zijn

Uiteraard wordt je rondom de aanleg nog veel meer geïnformeerd door aannemer BAM Infra Telecom. Zodra zij beginnen gaat het aanleggen tussen de 9 en 12 maanden duren, waarbij eerst de hoofd-infrastructuur wordt aangelegd en daarna de huisaansluitingen.

Heb je géén glasvezel aangevraagd?

Jouw huis krijgt dan geen glasvezelaansluiting. Wil je dat jouw woning wel een glasvezelaansluiting krijgt? Je hebt nog tot 31 maart om je alsnog aan te melden. Dit kan nog steeds zonder de na-aansluitkosten van €650,- op de website van Delta Fiber Netwerk: www.gavoorglasvezel.nl