Vraagbundeling

Delta Fiber Netwerk houdt twee vraagbundelingen in onze gemeente. Vanaf eind november 2020 voor Renkum/Heelsum en de andere ergens vanaf het voorjaar van 2021 voor Doorwerth/Heveadorp/Wolfheze.

Dekkingspercentage
Glasvezel wordt pas aangelegd als aan een vraagbundeling voldoende huishoudens meedoen. Het dekkingspercentage voor Renkum en Heelsum 30% (+/- 1.700 woningen). Voor Doorwerth, Wolfheze en Heveadorp is het dekkingspercentage nog niet bekend.

Let op: Delta Fiber legt alleen glasvezel aan bij de woningen die daadwerkelijk overstappen. Een na-aansluiting kost waarschijnlijk €650,-!

Overstappen
Het gaat er dus om dat zoveel mogelijk inwoners overstappen. Van hun huidige provider naar een internetprovider die levert op het glasvezelnetwerk van Delta Fiber Netwerk. Je kunt kiezen uit: Delta, Caiway, Online.nl, Kliksafe en MKB-provider Helden Van Nu.

Acties
Door middel van een brief, (online) bijeenkomsten, het werven van ambassadeurs, een pop-up store en een grote blauwe dino wordt aandacht gevraag voor de vraagbundeling.

Voor (sport)vereningen is er financieel voordeel te behalen als hun leden overstappen op glasvezel. Voor woningcoöperaties en VVE’s komt er een speciaal aanbod, ongeacht of bewoners overstappen.

Helaas geen KPN of Ziggo
Delta Fiber Netwerk is een concurrent van KPN (kopernetwerk) en Ziggo (COAX-kabelnetwerk). Hierdoor leveren zij hun diensten niet op glasvezel van Delta Fiber Netwerk. Toch zal het aanbod op glasvezel zeer vergelijkbaar zijn qua werking, maar ook qua kosten.

Wil jij glasvezel?
Binnenkort zal de vraagbundeling voor Renkum/Heelsum actief worden op www.gavoorglasvezel.nl. Vanaf dat moment is aanmelden mogelijk.

Blijf niet achter bij de grote steden en ga over op glasvezel! Denk aan de toekomst van Renkum, Heelsum, Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.