Vraagbundeling

DELTA Fiber Netwerk houdt twee vraagbundelingen in onze gemeente. Tot 31 maart 2021 voor Renkum/Heelsum en vanaf eind maart 2021 voor Doorwerth/Heveadorp/Wolfheze.

Dekkingspercentage
Glasvezel wordt pas aangelegd als aan een vraagbundeling voldoende huishoudens meedoen. Het dekkingspercentage voor Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze is 30% (+/- 1.700 woningen).

Let op: DELTA Fiber legt alleen glasvezel aan bij de woningen die daadwerkelijk overstappen.
Een na-aansluiting kost €650,-!

Overstappen
Het gaat er dus om dat zoveel mogelijk inwoners overstappen. Van hun huidige provider naar een internetprovider die levert op het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk. Je kunt kiezen uit: DELTA, Caiway, Online.nl en MKB-provider Helden Van Nu.

Acties
Door middel van een brief, (online) bijeenkomsten, het werven van ambassadeurs, een pop-up store en een grote blauwe dino wordt aandacht gevraag voor de vraagbundeling.

Voor (sport)vereningen is er financieel voordeel te behalen als hun leden overstappen op glasvezel. Voor woningcoöperaties en VVE’s komt er een speciaal aanbod, ongeacht of bewoners overstappen.

Helaas geen KPN of Ziggo
DELTA Fiber Netwerk is een concurrent van KPN (kopernetwerk) en Ziggo (COAX-kabelnetwerk). Hierdoor leveren KPN en Ziggo hun diensten niet op glasvezel van Delta Fiber Netwerk. Het aanbod op glasvezel is zeer vergelijkbaar, qua mogelijkheden maar ook qua kosten.

Wil jij glasvezel?
Binnenkort zal de vraagbundeling voor Doorwerth/Heveadorp/Wolfheze actief worden op www.gavoorglasvezel.nl. Vanaf dat moment is aanmelden mogelijk.

Blijf niet achter bij de grote steden en ga over op glasvezel! Denk aan de toekomst van Renkum, Heelsum, Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.