Over ons

Wij willen thuis heel graag glasvezel. Waarom? Het is een nieuwe infrastructuur en daardoor stabiel, betrouwbaar en superieur in snelheid.

Om de vraagbundeling van Delta Fiber Netwerk bij zoveel mogelijk mensen bekend te krijgen, zijn wij de initiatiefgroep ‘Glasvezel Renkumse Dorpen’ gestart. Dit doen wij geheel vrijwillig en in onze vrije tijd.

Wij geven informatie over glasvezel en de vraagbundeling, vóór en dóór inwoners onafhankelijk van de gemeente en Delta. Uiteraard staan we wel met deze organisaties in contact.

‘Initiatiefgroep Glasvezel Renkumse Dorpen’

Kernteam ‘Renkum op Glasvezel’

Thijs Aardema
Renkum
Ruben Budding
Renkum

Ondersteuners & Ambassadeurs

Sander van Loenen
Renkum

Maaike Lourens
Renkum
Tommy Molleman
Renkum

Andere ambassadeurs voor Renkum/Heelsum zijn: Henk ten Kate, Geurt Dijker, Kevin Kuilboer, Nick van Benthem, Timo TIppersma en Marit Poelstra

Ook ondersteuner / ambassadeur worden?
Voor de aankomende vraagbundeling Doorwerth/Wolfheze/Heveadorp zoeken we nog ambassadeurs en website beheerders. Zodra Renkum/Heelsum is afgerond zullen Thijs en Ruben het stokje doorgeven. Een ondersteuner is iemand die met ons meedenkt, suggesties geeft voor de ‘veel gestelde vragen‘ en graag glasvezel wil. Interesse? Neem dan contact met ons op!