Online informatieavond 19 april

Op maandagavond 19 april om 19:30 uur organiseert DELTA Fiber Netwerk een online informatieavond over de glasvezelvraagbundeling in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze. Om de uitzending te kunnen bekijken is er een aanmeldformulier. Je kunt de informatieavond volgen vanaf een computer, tablet of telefoon.

Algemene presentatie

DELTA Fiber Netwerk-projectleider Daisy Meekes zal je tijdens een algemene presentatie van driekwartier informeren over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen en mee te doen met een aantal peilingen.

Indeling van de avond

De avond duurt ongeveer 45 minuten, waarvan 30 minuten presentatie en 15 minuten de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat in de webinar-omgeving. Je kunt de online informatieavond volgen vanaf een computer, tablet of telefoon. Heb je na de avond vragen, dan kun je die hier op Renkum op Glasvezel stellen via een reactie onderaan dit bericht, door een e-mail te sturen of via Facebook en Twitter.

Aanmelden

Door het aanmeldformulier in te vullen ontvang je een persoonlijke uitnodiging om de uitzending op maandagavond 19 april te bekijken. DELTA Fiber Netwerk stuurt je via e-mail een link waarop de online informatieavond te volgen is.