Nog 1 maand om je aan te melden

DOORWERTH/HEVEADORP/WOLFHEZE – De vraagbundeling voor glasvezel in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze is alweer ruim over de helft en nadert met een paar weken te gaan het einde. Je hebt nog maar 1 maand de tijd om je aan te melden bij één van de providers op www.gavoorglasvezel.nl. Heb jij je keuze al gemaakt?

Heveadorp aan kop, extra aandacht hoogbouw Doorwerth

De laatste informatie van DELTA Fiber Netwerk is dat tot nu toe de meeste aanmeldingen uit Heveadorp komen, gevolgd door Wolfheze en met als hekkensluiter Doorwerth. Het benodigde percentage van 30% is helaas nog niet behaald. In de komende weken geeft het glasvezelbedrijf in haar campagne de ‘hoogbouw’ in Doorwerth extra aandacht. Ken je mensen die in één van de appartementencomplexen wonen? Tip ze dan over het glasvezelproject.

Aanmelden zonder aanlegkosten van €650,-

Als je vóór 2 juni aanstaande besluit om mee te doen aan de vraagbundeling, betaal je geen aanlegkosten van €650,-. Gecombineerd met het actie-aanbod van providers Caiway, DELTA, Online.nl en Helden van Nu kun je heel voordelig de overstap maken naar glasvezel, zodat je in 2022 kunt genieten van een supersnelle én stabiele internetverbinding. Wist je dat je op jaarbasis voor een ‘internet-only’ abonnement maar zo’n €325,- betaald? Dat is is omgerekend €27,- per maand.

Vragen? Check je buren of één van de ambassadeurs

Heb je vragen? Zit je te staren naar je beeldscherm en kom je er niet uit met je aanmelding? Vraag aan je buren of zij al meedoen. Ook kun je al je vragen aan Renkum op Glasvezel stellen: info@renkumopglasvezel.nl. Je krijgt dan antwoord van één van de ambassadeurs; dit zijn mede-inwoners van de gemeente Renkum die graag met je meedenken. Reageren op Facebook of onderaan dit bericht kan natuurlijk ook!

4 reacties op “Nog 1 maand om je aan te melden”

  1. Online.nl heeft geen actie aanbod, ik kan het in ieder geval niet vinden. Als ik mij vergis, dan graag een link. Groeten. Rob

    1. Hallo Rob. Toch heeft ook Online.nl een actie-aanbod. Ik kan ook niet direct een link voor je vinden, maar als je op hun site de postcodecheck doet dan zul je zien dat de eerste drie maanden €9,95 kosten.

    1. Hallo Rob, providers DELTA en Online.nl geven de eerste 3 maanden een korting. Provider Caiway geeft de eerste 6 maanden een korting. Deze kortingsperiode geldt voor alle abonnementen en snelheden voor zover mij bekend is.

Geef een reactie