Kijk! De Blauwe Dino!

Niet te missen. Durf jij met de dino op de foto? Middenin de Dorpsstraat in Renkum staat de komende dagen de ‘Blauwe Dino‘. Het is een ludieke actie van glasvezelbedrijf Delta Fiber Netwerk, om de vraagbundeling voor Renkum en Heelsum aan te kondigen: deze gaat volgende week officieel van start!

Wie durft? Ga op de foto!

We zijn benieuwd wie er met de dino op de foto durft. Plaats je selfie, familie- of portretfoto met de dino op Facebook, Twitter of Instagram. Tag @blauwedino en @glasvezelrenkum. Zo kun je heel Renkum en Heelsum laten weten dat je het hebt aangedurfd om met de Blauwe Dino op de foto te gaan!

Aanmelden voor glasvezel. Tip: via verenigingsactie

Vanaf nu kun je de glasvezel-postcodecheck doen en het aanbod bekijken van internetproviders Delta, Caiway, Online.nl en Kliksafe. Tip: wacht nog even met je aanmelding, want Delta Fiber Netwerk is de verenigingsactie aan het opstarten. In Renkum en Heelsum worden (sport)verenigingen benaderd om mee te doen. Als zij besluiten de glasvezelcampagne te promoten, dan krijgen ze per aanmelding een leuk bedrag voor de clubkas! Een fijne bijkomstigheid in de coronatijd.

Kortom, laat je goed informeren en stap binnenkort over via één van de plaatselijke (sport)verenigingen.