JA! Glasvezel voor Renkum en Heelsum

We zijn superblij! Vanochtend hebben we in een speciale Teams-meeting van Delta Fiber Netwerk te horen gekregen dat ze in Renkum en Heelsum glasvezel gaan aanleggen. Naar verwachting beginnen ze daarmee in het derde kwartaal van 2021.

Inwonersinitiatief Renkum op Glasvezel

Sinds september waren wij – Ruben Budding, Sander van Loenen en Thijs Aardema – actief als onafhankelijk inwonersinitiatief ‘Renkum op Glasvezel’. Het afgelopen half jaar hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk mede-inwoners te informeren over glasvezel. Het is ons gelukt om in de laatste twee weken van de vraagbundeling veel mensen te overtuigen van het belang van glasvezel voor onze dorpen. Wij bedanken iedereen die zich heeft ingeschreven en de overstap naar een andere provider aandurft.

Inschrijven nog mogelijk tot 31 maart

De inschrijving blijft de komende vier weken nog open staan. Je kunt je tot 31 maart 2021 voor glasvezel inschrijven zonder dat je de aanlegkosten van €650,- hoeft te betalen. Dus was je er nog niet uit met je keuze, dan krijg je nu alsnog de kans om een glasvezelaansluiting te overwegen. Belangrijk, want alleen de woningen die overstappen krijgen daadwerkelijk een glasvezelaansluiting.

Ambassadeurs gezocht voor Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze

In de call vertelde Delta Fiber Netwerk ook dat ze binnenkort met de vraagbundeling in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze gaan starten. Mocht je geïnteresseerd zijn om ambassadeur te worden en ‘Renkum op Glasvezel’ daar in te zetten, dan gaan we graag met je in overleg. Wijzelf zullen alleen nog communiceren over de voortgang van de aanleg in Renkum en Heelsum. 

10 reacties op “JA! Glasvezel voor Renkum en Heelsum”

Geef een reactie