Initiatiefgroep opnieuw actief voor glasvezel

Volgende week krijgen zo’n 3.500 adressen in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze een brief van DELTA Fiber Netwerk. Vanaf dat moment is het mogelijk om mee te doen met de vraagbundeling voor glasvezel! Op www.gavoorglasvezel.nl kun je de postcodecheck doen om te zien welk aanbod er is op jouw adres. Ga jij meedoen?

30% deelname nodig

Als je vóór 2 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de vier internetproviders, help je mee om de benodigde 30% te behalen zodat er glasvezel komt in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze. De aanleg van de glasvezelaansluiting in jouw huis is dan ook nog eens gratis. Je betaald alleen de maandelijkse abonnementskosten aan de gekozen provider: Caiway, DELTA, Online.nl of Helden van Nu.

Glasvezel Informatiepunt in De Poort van Doorwerth

Sinds 24 maart is het ‘Glasvezel Informatiepunt’ geopend in De Poort van Doorwerth aan de Mozartlaan 2 in Doorwerth. Hier kun je (op afspraak) terecht met vragen over glasvezel en hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement.

Initiatiefgroep ‘Doorwerth op Glasvezel’

Je kunt je vragen ook aan ons – Thijs Aardema en Sander van Loenen – stellen. Voor de gelegenheid hebben we de naam van onze initiatiefgroep in ‘Doorwerth op Glasvezel’ gewijzigd. Als betrokken inwoners van de gemeente Renkum informeren we graag onze mede-inwoners door informatie te geven over glasvezel en de vraagbundeling van DFN. Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar info@doorwerthopglasvezel.nl.

Eerder hielpen we als ‘Renkum op Glasvezel’ de vraagbundeling in Renkum/Heelsum succesvol te maken. In de komende weken hopen we dat ook voor elkaar te krijgen in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze. Heb je suggesties voor onze website, onze nieuwsberichten of veel gestelde vragen? Mail ons of kijk op onze Facebook-pagina.

Geef een reactie