Glasvezelcampagne Renkum/Heelsum van start

Het is officieel. De glasvezelcampagne voor Renkum en Heelsum is van start gegaan, meldt Delta Fiber Netwerk (DFN) is een persbericht. Vanaf nu kunnen we ons inschrijven bij één van de providers die met de vraagbundeling meedoen: www.gavoorglasvezel.nl.

Komende week een brief

Over de vraagbundeling krijgt iedereen in Renkum en Heelsum in de komende week een brief, met daarin uitleg over de campagne en het dekkingspercentage van 30%. Alleen als zich voldoende deelnemers aanmelden, komt DFN daadwerkelijk glasvezel aanleggen. Aanmelden moet vóór 18 februari 2021.

Glasvezel-informatiepunt

Op 25 november opent er ook een pop-up store aan de Dorpsstraat 84 in Renkum. Dit informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor al je vragen over glasvezel en het afsluiten van een abonnement. Op 28 november wordt de winkel feestelijk geopend!

Eerste aanmeldingen al binnen!

We hebben van Delta Fiber Netwerk begrepen dat de eerst Renkumers en Heelsumers zich al hebben aangemeld voor glasvezel, door over te stappen naar internetproviders: Delta, Caiway, Online.nl en Kliksafe. Kijk snel op www.gavoorglasvezel.nl voor de actieaanbiedingen. Ondernemers met specifieke zakelijke wensen/eisen (zoals pinnen, VPN en backup-verbindingen) kunnen het beste informeren bij Helden van Nu.