Glasvezel voor Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze

Na Renkum en Heelsum, krijgen ook Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze glasvezel van DELTA Fiber Netwerk. Het bedrijf ziet ook in deze dorpskernen voldoende animo om met de aanleg ervan te beginnen. Naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021. Deed jij nog niet mee met de vraagbundeling? Aanmelden kan alsnog tot en met 30 juni, want met de coronamaatregelen is het lastiger geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken.

Verlenging aanmeldingsperiode door coronamaatregelen

“Tijdens onze campagne in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze is maar weer gebleken hoe onmisbaar lokale ambassadeurs en lokale verkopers zijn,” vertelt projectleider Daisy Meekes. “Naast het feit dat we met een extra
uitdaging te maken hadden vanwege de vele hoogbouw in Doorwerth, waren we ook nog eens beperkt in onze aanpak door de coronamaatregelen. Onze ambassadeurs en lokale verkopers hebben echter alles op alles gezet om buurt- en flatbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En wat een goed resultaat! Mede dankzij hun inspanningen kunnen we nu melden dat er in deze drie kernen ook glasvezel komt!”

Leefbaarheid gemeente Renkum verbetert door glasvezel

“Het is fantastisch nieuws dat na het buitengebied en de kernen van Renkum en Heelsum nu ook in
de kernen Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze glasvezel wordt aangelegd,” legt wethouder Marinka Mulder uit. “Als gemeente zijn we hier blij mee: snel internet draagt bij aan de digitale bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid in de gemeente Renkum.”

Aanmelden kan nog! T/m 30 juni 2021

Alle inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over de geslaagde campagne. Daisy Meekes: “Tijdens onze glasvezelcampagne in corona tijd, hebben wij gemerkt dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen daarom nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 30 juni 2021, dan besparen zij de aansluitkosten van € 650,- en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod.”

2 reacties op “Glasvezel voor Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze”

  1. Dat is een mooi resultaat!👍
    Overigens heb ik hier in Heelsum nog niemand gezien voor een schouw…Dat schiet niet erg op zo 😒

    1. Geduld Lex. Ze kunnen niet alles tegelijk haha. En ze werken vanuit westen van Renkum naar Heelsum toe.

Reacties zijn gesloten.