Glasvezel Informatiepunt Doorwerth geopend

DOORWERTH – Vanochtend is door wethouder Marinka Mulder het Glasvezel Informatiepunt in Doorwerth officieel geopend, met in haar bijzijn Piet Grootenboer (directeur DELTA Fiber Netwerk). Vanaf nu kun je er – op afspraak – terecht met al je vragen over glasvezel en de internetproviders.

Campagne start in week 13

De glasvezelvraagbundeling in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze gaat op maandag 29 maart 2021 echt van start. Tot 2 juni 2021 voert DELTA Fiber Netwerk dan campagne voor zo’n 3.500 adressen. Als 30% van de inwoners meedoet met de vraagbundeling en een abonnement afsluit bij één van vier internetproviders, komt er glasvezel in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

Glasvezel informatiepunt is open op afspraak

Het Glasvezel Informatiepunt in de Poort van Doorwerth is open op afspraak. Dit betekent dat je een afspraak moet maken om op bezoek te komen. Dit kan via het telefoonnummer 06-38 61 29 03 of via deze aanmeldlink. De openingstijden zijn:

  • Woensdag t/m vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Informatiebrief komende week

Alle adressen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting, krijgen van DELTA Fiber Netwerk een brief tussen 29 maart en 2 april. Hierin zal informatie staan over de vraagbundeling en hoe je kun meedoen. Op de website gavoorglasvezel.nl kun je een postcodecheck doen om het aanbod van de internetproviders te bekijken.

Geef een reactie