Glasvezel in jouw appartementencomplex?

RENKUM/HEELSUM – Heb jij (of ken jij iemand met) een woning in appartementencomplex De Koningshof, Hoog Doorwerth of Heidestein? Dan heb je als het goed is deze week een informatiepakket van DELTA Fiber Netwerk ontvangen. Daarin staat dat er glasvezel wordt aangelegd als 30% van het complex meedoet. Aanmelden kan vóór 30 april 2021 bij PC-Score.

Meer informatie bij PC-Score

De eerste fase van de glasvezelcampagne in Renkum en Heelsum is met succes afgerond, waardoor binnenkort de aanleg start. In deze ‘tweede fase’ kunnen bewoners van De Koningshof, Hoog Doorwerth en Heidestein zich voor glasvezel aanmelden. De aanmelding verloopt via PC-Score, zij zijn door DELTA Fiber Netwerk als lokaal verkooppunt aangewezen. Zij helpen je om een keuze te maken bij één van de telecomaanbieders.

Vóór 30 april aanmelden

Aanmelden kan sinds deze week en is tot vrijdag 30 april 2021 mogelijk. De glasvezelaansluiting is helemaal gratis als 30% van de bewoners in het complex meedoet. Dus wil je samen met al je buren glasvezel in jullie appartementen? Dan is dit je kans!

Geef een reactie