Blauwe Dino gespot in Doorwerth!

DOORWERTH/HEVEADORP/WOLFHEZE – Wat staat daar tussen de bomen in Doorwerth? Het is de Blauwe Dino! Durf jij met de dino op de foto? Hij staat de komende dagen bij dorpshuis ‘De Poort van Doorwerth’. De dino is een ludieke actie van glasvezelbedrijf DELTA Fiber Netwerk, om de vraagbundeling voor Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze aan te kondigen: deze gaat eind maart officieel van start!

Wie durft? Ga op de foto!

We zijn benieuwd wie er met de dino op de foto durft. Plaats je selfie, familie- of portretfoto met de dino op je eigen Facebook- of Instagram-tijdlijn. Tag @blauwedino en @glasvezelrenkum. Zo kun je heel Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze laten weten dat je het hebt aangedurfd om met de Blauwe Dino op de foto te gaan!

Postcodecheck voor glasvezel

Vandaag wordt het aanbod van providers Delta, Caiway, Online.nl en MKB-provider Helden van Nu live gezet en kun je alvast de postcodecheck doen. Laat jij je in de komende weken goed informeren en overweeg om mee te doen met de vraagbundeling? Hopelijk maken Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze dan ook kans op de aanleg van glasvezel.