Alle woningen in Renkum/Heelsum krijgen glasvezel

Het heeft ons bij Renkum op Glasvezel verrast, maar DELTA Fiber Netwerk gaat bij alle woningen (!) in Renkum en Heelsum glasvezel aanleggen. Dus ook woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. DFN geeft aan dat ze gezien de animo voor glasvezel in Renkum/Heelsum iedere woning een glasvezelaansluiting aanbieden. Groot nieuws wat ons betreft!

Activatiekosten €650,- blijven bestaan

Heb je jouw woning tijdens de vraagbundeling niet voor een abonnement aangemeld? Dan krijg je wel glasvezel aangeboden en wordt de verbinding bij je in huis aangelegd als je hiervoor bij de schouwing toestemming geeft. Wil je in de toekomst die verbinding in gebruik nemen, dan betaal je eenmalig €650,- activatiekosten omdat je niet aan de vraagbundeling hebt meegedaan.

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die over deze berichtgeving vragen heeft, kan bij DELTA Fiber Netwerk in een artikel lezen wat het aanbieden van glasvezel voor alle woningen betekent en waarom ze deze keuze voor 100%-aanleg hebben gemaakt. Heb je een vraag die er niet bij staat of ben je benieuwd hoe we hier vanuit Renkum op Glasvezel naar kijken, stuur ons dan een berichtje!