Aanleg glasvezel alleen bij woningen die een abonnement aanvragen

Wel of niet meedoen aan de vraagbundeling voor glasvezel? Wij – Inwonersinitiatief Renkum op Glasvezel – merken dat veel dorpsgenoten de overweging aan het maken zijn. Daarom een goed moment om te weten dat als de 30% wordt gehaald, Delta Fiber Netwerk alleen glasvezel aanlegt bij de adressen die een abonnement hebben aangevraagd bij één van de vijf internetproviders.

Niet meedoen = geen glasvezel

Besluit je om niet mee te doen met de vraagbundeling? Helaas wordt jouw woning dan overgeslagen tijdens de aanleg van glasvezel in jouw straat. De aansluiting wordt mogelijk wel voorbereid, maar deze komt dan in de stoep te liggen en dus niet in je woning. Wil na 18 februari 2021 toch glasvezel? Dan betaal je €650,- voor de na-aansluiting, met daarboven op de normale maandelijkse tarieven van één van de providers.

Meedoen = glasvezel!

Door je vóór 18 februari bij één van de providers aan te melden voor een abonnement, doe je automatisch mee met de vraagbundeling voor glasvezel in Renkum en Heelsum. Met de actietarieven heb je al een abonnement voor omgerekend €26,95 per maand in het eerste jaar (€323,40 op jaarbasis). Al je meedoet dan wordt glasvezel ook daadwerkelijk in jouw woning aangelegd, zodra de vraagbundeling succesvol is bij 30% deelname.

Overweeg de kans

Het is nu aan jou. Wij vragen je daarom om bewust een keuze te maken. Met een aanmelding voor de glasvezelvraagbundeling kun je jezelf kosten besparen. Je vergroot ermee ook de kans dat het minimale percentage van 30% wordt gehaald. Ook wij vinden overstappen van internetprovider een beetje gedoe, maar als hierdoor de aanleg van glasvezel nog dit jaar kan starten dan hebben wij deze overstap er graag voor over. Dit is een kans die niet zomaar weer voorbijkomt.

Geef een reactie